Wilt u een speciale dag een extra feestelijk tintje geven?


Laat U voor deze dag vervoeren door een speciale auto van het wagenpark van KennisCars! Uw trouwdag, jubileum of party kan natuurlijk ook extra cachet krijgen met één van onze prachtige Rolls Royce, Bentley, Jaguars, stretch limousine of USA-car. Tevens is verhuur ook mogelijk voor promotionele doeleinden of voor gebruik in films etc. Heeft u vragen over de vele mogelijkheden? Bel gerust, wij informeren u graag en uiteraard geheel vrijblijvend! Wilt u langskomen om een van deze auto’s met eigen ogen te kunnen bekijken dan kan dat natuurlijk ook. Wij ontvangen u graag en tonen u dan alle mogelijkheden. Wij zijn geopend op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, andere dagen en tijdstippen zijn natuurlijk ook mogelijk op afspraak. Limousine- en trouwservice KennisCars heeft een zeer uitgebreid wagenpark. Op deze pagina vindt u onze klassieke auto's. Wanneer de door u gewenste klassieker hier niet bij staat, neemt u dan toch contact met ons op, want misschien kunnen wij uw droomwens toch vervullen.Bentley / Rolls-Royce SIII Saloon 1964Bentley en Rolls Royce werden in de 50er jaren in dezelfde fabriek gemaakt. De Bentley S3 en de Rolls Royce Silver Cloud III zijn indentiek. Deze originele Bentley is uit 1964 en uitgevoerd in licht blauw metallic met donker blauw leder interieur en natuurlijk een notenhouten dashbord. Buick Century Convertible 1955 Deze roze Buick Century Convertible is een echte blikvanger. Zowel van binnen als van buiten is de auto in de stijl roze met wit uitgevoerd. Deze Buick was de top of the bill en veelvuldig door filmsterren en rock’n roll artiesten zoals Elvis Presley en Marilyn Monroe begeerd en bereden.

Buick Century Convertible 1955Deze roze Buick Century Convertible is een echte blikvanger. Zowel van binnen als van buiten is de auto in de stijl roze met wit uitgevoerd. Deze Buick was de top of the bill en veelvuldig door filmsterren en rock’n roll artiesten zoals Elvis Presley en Marilyn Monroe begeerd en bereden.

Jaguar Mark II Saloon 1964De Jaguar Mark II was het sportieve merk van England en zowel gebruikt door de juppies alswel door de politie. Mede door de populariteit van deze Mark II wordt deze veelvuldig in films en serie’s op de televisie gebruikt om het geheel toch wat extra sfeer te geven. Deze Jaguar Mark II is uitgevoerd in old-englische white met een rood lederen interieur en een houten dashbord.

Tarieven:

Auto’s met chauffeur:
Kosten voor bruiloften op aanvraag.
Wij verzorgen ook jubileum “VIP” en Gala ritten al vanaf € 150,-.
We bieden veel extra service, want u trouwt maar één keer in uw leven dus deze dag moet vlekkeloos verlopen. Op
bijvoorbeeld bruiloften leven we mee en doen wij ons uiterste best om de dag voor u zo speciaal mogelijk te laten
verlopen. Uiteraard zijn onze vriendelijke chauffeurs gepast gekleed.